ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Απριλίου 2023 06:43

Workshop για την κυβερνοασφάλεια από την IDEAL Technology 

«Οι συνδέσεις μεταξύ ΙΤ και OT συστημάτων δεν έχουν πλέον κενά», επισημαίνει η IDEAL Technology στην πρόσκλησή της για το webinar που διοργανώνει με τίτλο Κυβερνοασφάλεια για αξιόπιστα και ασφαλή συστήματα βιομηχανικού ελέγχου (ICS) σε συντονισμό με το ινστιτούτο εκπαίδευσης της Fortinet. 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 11 Μαΐου στις 11:00 και θα αποτελέσει μια πρακτική εμπειρία εκμάθησης σχετικά με το Fortinet Security Fabric. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το πώς μπορούν να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας, η οποία θα επιλύει τις ανάγκες ασφάλειας και διαθεσιμότητας των συστημάτων OT και ελέγχου. Ακόμα, θα μάθουν ότι το Fortinet Security Fabric αποτελεί την πρώτη προσέγγιση αρχιτεκτονικής ασφάλειας που έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται δυναμικά στις μοναδικές ανάγκες των κληροδοτημένων OT περιβαλλόντων, ενώ παράλληλα επιτρέπει την κίνηση προς τον εκσυγχρονισμό αυτών των κρίσιμων συστημάτων. Αξιοποιώντας το μοντέλο Purdue για τα επίπεδα ασφαλείας που απαιτούνται στο OT, η πολυεπίπεδη προσέγγιση που παρέχεται από το Security Fabric παρέχει ευρεία, ολοκληρωμένη και αυτοματοποιημένη προστασία ενάντια στις εξελιγμένες απειλές.

Παρακάτω, παρατίθεται η Agenda του σεμιναρίου

11:00-12:00 Παρουσίαση: Κυβερνοασφάλεια για αξιόπιστα και ασφαλή συστήματα βιομηχανικού ελέγχου (ICS). 

12:00-16:00 Fast Track Training Lab: 

• Introduce the OT business drivers and security priorities. 

• Understand the differences between IT and OT, and the importance of actively securing OT environments. 

• Leverage the Purdue Model to support the needs of an OT environment. 

• Apply the Security Fabric to secure OT. 

• Expand the Security Fabric and enhance the value of Fabric-ready partners. 

Τεύχος 273

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design