ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Μαρτίου 2023 06:57

Wi-Fi έξυπνος ανιχνευτής καπνού 

Ο έξυπνος ανιχνευτής καπνού της Nedis, NEDIS WIFIDS20WT, προσδίδει ασφάλεια στον οικιακό και επαγγελματικό χώρο ακόμα και όταν λείπετε. Αυτός ο Wi-Fi ανιχνευτής καπνού, ειδοποιεί τον χρήστη με δυνατό συναγερμό μόλις ανιχνευτεί καπνός στον χώρο επίβλεψης και αποστέλλει μια ειδοποίηση push στο smartphone! 

Για τη λειτουργία του, απαιτείται απλώς η σύνδεση με τον ανιχνευτή καπνού στο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού ή της επιχείρησης και δύναται ο χειρισμός του μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να βλέπετε άμεσα από ποιο δωμάτιο ηχεί ο συνδεδεμένος ανιχνευτής καπνού. Αυτό σας επιτρέπει να ενεργείτε με στοχευμένο τρόπο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επίσης, μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife, μπορεί να συνδεθεί εύκολα με άλλα προϊόντα SmartLife, όπως για παράδειγμα με τους έξυπνους λαμπτήρες που ανάβουν όταν ανιχνεύεται ο καπνός για να επιτραπεί ασφαλής έξοδος από τον χώρο. Ο ανιχνευτής καπνού λειτουργεί με μπαταρία, που προσφέρει διάρκεια κύκλου ζωής έως και 2 χρόνια. Όταν η μπαταρία εξαντληθεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο smartphone σας. 

Τεύχος 245

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design