ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Ιανουαρίου 2023 06:44

Whats APP: Αλλαγές προς όφελος του επαγγελματία

Δύο σημαντικές αλλαγές στην εφαρμογή WHATS APP βρίσκονται «καθ’ οδόν» και αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας εντός του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, προστίθενται δύο νέες λειτουργίες που περιλαμβάνουν τα Εισερχόμενα Επιχειρήσεων και τον Εμπορικό Λογαριασμό.

Τα Εισερχόμενα Επιχειρήσεων θα συνιστούν έναν ειδικό φάκελο για την καλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ της εταιρείας και του χρήστη. Ο φάκελος αυτός θα είναι εύκολα προσβάσιμος απευθείας από την κανονική οθόνη συνομιλιών ενός χρήστη. Η λειτουργία επιτρέπει την αποθήκευση και την οργάνωση όλων των επαγγελματικών μηνυμάτων από επίσημους λογαριασμούς επιχειρήσεων σε έναν φάκελο και αναμένεται να εξυπηρετήσει ιδιαίτερα τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Αντίστοιχα, ο Εμπορικός Λογαριασμός θα φιλοξενεί όλες τις επιχειρηματικές πληροφορίες, τις υπηρεσίες και τις συνομιλίες στο Viber κάτω από μια ενιαία επιχειρηματική οντότητα με δυνατότητα αναζήτησης. Αναλυτικότερα, όσοι χρήστες εισέρχονται σε έναν Εμπορικό Λογαριασμό θα βλέπουν τον τίτλο, το λογότυπο, το σήμα κατατεθέν, την περιγραφή, τα στοιχεία επικοινωνίας και τα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας που είναι διαθέσιμα στο Viber.

Τεύχος 214

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design