ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Σεπτεμβρίου 2022 06:52

Webinar της Office Line για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΜμΕ

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ελληνικών επιχειρήσεων, αναφορικά με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, η  Office Line διοργανώνει, στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00, free live webinar με τίτλο Αναβάθμισε ψηφιακά την επιχείρησή σου με την Office Line και την επιδότηση 90% μέσω voucher.

Καθώς η Ελλάδα έχει εισέλθει δυναμικά σε τροχιά ψηφιακού μετασχηματισμού και βιώσιμης ανάπτυξης, μέσω του προγράμματος επιδότησης Ελλάδα 2.0, είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι των επιχειρήσεων και της καινοτομίας, που έχουν ήδη αιτηθεί voucher, να γνωρίζουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγάλη αυτή ευκαιρία. 

Η Office Line μέσω του διαδικτυακού σεμιναρίου για αυτό το ιδιαίτερα επίκαιρο και ουσιαστικό θέμα, θα δώσει χρήσιμες απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν πρακτικά ζητήματα, τα οποία απασχολούν τις επιχειρήσεις και τις λύσεις τους, ευκαιρίες και προκλήσεις που υπάρχουν και βέβαια, το πώς μπορεί ένας οργανισμός να εξελιχθεί ψηφιακά απευθυνόμενος σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Παρουσιαστές του webinar θα είναι οι: Μάνος Καϊματσόγλου, Senior Technology Advisor, Office Line και Χρόνης Τζερεφός, Territory Channel Manager, Microsoft.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο free live webinar της Office Line, πατήστε εδώ.

Τεύχος 125

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design