ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Δεκεμβρίου 2022 06:53

Webinar για την κυβερνοασφάλεια από την EMPIST

H EMPIST, εταιρεία που παρέχει επιχειρησιακές λύσεις τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού, διοργανώνει webinar με θέμα Cybersecurity as a Service: Πώς η KLEOPAS ALLIOTT Μεταμόρφωσε την Επιχειρησιακή της Ασφάλεια.

Στο webinar αυτό, η κα Μαρία Γρατσία, CEO της KLEOPAS ALLIOTT, θα παρουσιάσει το έργο αναβάθμισης της ψηφιακής ασφάλειας της επιχείρησης, που περιλαμβάνει ασφάλεια δικτύου και εφαρμογών, αναθεώρηση διαδικασιών και πολιτικών ασφαλείας, εκπαίδευση των χρηστών, και ασφάλεια ως διαχειριζόμενη υπηρεσία. Επίσης θα εξηγήσει πώς η επιχείρηση διαχειρίστηκε την ανάγκη για αλλαγή κουλτούρας και διασφάλισε τη συνεργασία των ανθρώπων της, προκειμένου να μεταμορφώσει τον τρόπο που αντιμετώπιζαν την εταιρική ασφάλεια.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, στις 15:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ. Με κάθε δήλωση συμμετοχής ο ενδιαφερόμενος κερδίζει για την επιχείρησή του ένα network assessment (αξιολόγηση δικτύου) δωρεάν.

Τεύχος 187

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design