ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Δεκεμβρίου 2022 06:52

Webinar από το ΕΚΤ και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) διοργανώνει σήμερα, ημέρα Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 16.00-19.00 το διαδικτυακό σεμινάριο Αξιοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη για Ερευνητικούς Σκοπούς, με στόχο την εξοικείωση ερευνητών και νέων επιχειρηματιών με τη χρήση τεχνικών Τεχνητής Νοημοσύνης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» και του Enterprise Europe Network Hellas, σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Το σεμινάριο επιδιώκει την ταχεία και σε βάθος κατανόηση από τους συμμετέχοντες, των πιο πρόσφατων εξελίξεων και χρήσεων της AI σε διαφορετικά πεδία, όπως Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Οικονομικές Επιστήμες, Θετικές Επιστήμες, Κλάδους Υγείας, Μηχανική και Επιστήμες Πληροφορικής. Παράλληλα, θα αναδείξει τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος από τις ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς η χρήση της παρουσιάζει τεράστιες προοπτικές στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρηματικών ιδεών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιστήμονες και ερευνητές, σε νεοφυείς επιχειρήσεις, καθώς και σε επιχειρήσεις που επιδιώκουν να αναβαθμίσουν το παραγωγικό τους προφίλ, καθώς και σε φορείς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται για σχετικές τεχνολογικές εξελίξεις. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν και απαιτείται η on-line προεγγραφή.

Τεύχος 189

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design