ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Απριλίου 2022 06:52

Webinar από τη Cysoft με θέμα το Attack Surface Management

Η εκθετική ανάπτυξη του IoT, του Cloud, των BigData αλλά και η ψηφιοποίηση της βιομηχανίας, διευρύνουν την «επιφάνεια επίθεσης», δηλαδή τα τρωτά σημεία ενός οργανισμού, παρέχοντας τη δυνατότητα σε κακόβουλους παράγοντες να στοχεύουν ολοένα και περισσότερα θύματα.

Με την ποικιλία και την πολυπλοκότητα των επιθέσεων να δυσχεραίνει εξαιρετικά την παρακολούθηση των εξελίξεων, η εξορθολογισμένη διαχείριση της επιφάνειας επίθεσης (attack surface) μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη προστασία των περιουσιακών στοιχείων και των πόρων ενός οργανισμού.

Η Cysoft Ltd., στρατηγικός και πιστοποιήμενος συνεργάτης της Trend Micro AMEA για περισσότερα από 25 χρόνια, διοργανώνει εξειδικευμένο διαδικτυακό σεμινάριο για τις λύσεις ψηφιακής ασφάλειας που προσφέρει η εταιρεία για βέλτιστο Attack Surface Management.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 και ώρα 13:00 και θα παρουσιαστεί από τον κο Αλέξανδρο Βασιλάκη, Regional Sales Manager της TrendMicro για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας, πατώντας εδώ.

Τεύχος 49

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design