ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Μαΐου 2023 06:44

Webinar από την SE: Πλατφόρμες ενεργειακής παρακολούθησης και διαχείρισης

Το πέμπτο διαδικτυακό σεμινάριό της αφιερωμένο στους συνεργάτες και τους πελάτες της, αναμένεται να πραγματοποιήσει η Schneider Electric στις 10 Μαΐου 2023. Το σεμινάριο με θέμα: «Πλατφόρμες ενεργειακής παρακολούθησης και διαχείρισης: Power Monitoring Expert (PME) και Power Advisor (PA)», θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προηγμένες λύσεις της εταιρείας όσον αφορά στην ενεργειακή διαχείριση και εποπτεία για εφαρμογές στον κλάδο της βιομηχανίας, του retail, αλλά και των data centers.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις πλατφόρμες ενεργειακής παρακολούθησης Power Monitoring Expert και Power Advisor που στόχο έχουν όχι μόνο την καταγραφή των ενεργειακών δεδομένων, αλλά και τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και αξιοπιστίας των συστημάτων μέσω της οπτικοποίησης και των αναλύσεων που προσφέρουν.

Για την εγγραφή και παρακολούθηση του σεμιναρίου διαδικτυακά μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 280

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design