ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Φεβρουαρίου 2022 09:01

Vulnerability & Threat Management Webinar από την NSS

Η λύση Digital Defense της HelpSystems

Με το ερώτημα «Πόσο προστατευμένοι είστε από νέα τρωτά σημεία που ανακοινώνονται καθημερινά;» πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή παρουσίαση από την εταιρεία NSS σε συνεργασία με την HelpSystems.

Η ΝSS είναι ένας διεθνής διανομέας προστιθέμενης αξίας (Value Added Distributor – VAD), προσιτών λύσεων πληροφορικής αιχμής, που καλύπτει τεχνολογικούς τομείς που περιλαμβάνουν την ασφάλεια πληροφοριών, τη βελτιστοποίηση δικτύου, τις ενοποιημένες επικοινωνίες καθώς και τα συστήματα υποδομής. Η NSS έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες με τεχνολογίες αιχμής που τοποθετούν την εταιρεία μπροστά από τον ανταγωνισμό στη σύγχρονη αγορά. Τα προϊόντα της NSS διατίθενται μέσω επιλεγμένου καναλιού μεταπωλητών σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, τις Βαλκανικές Χώρες και την Αδριατική.

Η HelpSystems είναι προμηθευτής λογισμικού και εφαρμογών πληροφορικής, που δραστηριοποιείται στους τομείς της διαχείρισης συστημάτων και δικτύων, της επιχειρηματικής ευφυΐας, της ασφάλειας και της συμμόρφωσης. Προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο Λύσεων Ασφαλείας, το οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες σχεδόν τις προκλήσεις στην ασφάλεια πληροφορικής και προάγει την υιοθέτηση μιας απλούστερης στρατηγικής ασφαλείας που τελικώς αποδεικνύεται ισχυρότερη και αποτελεσματικότερη, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη. Περισσότεροι από 9.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στις λύσεις Ασφάλειας Δεδομένων της HelpSystems για να αυτοματοποιήσουν τη διαχείριση της ασφάλειάς τους, να οικοδομήσουν ασφαλή περιβάλλοντα και να ελαχιστοποιήσουν τις όποιες ευπάθειες συστήματος.

Mε κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ότι η προστασία από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη ή δαπανηρή, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του συστήματος Digital Defense της HelpSystems και του τρόπου με τον οποίο συμβάλει στην ψηφιακή ασφάλεια των συστημάτων μιας επιχείρησης.

Ο Zvi Magnes, Partner Manager EMEA, infrastructure and application security της HelpSystems, αναφέρθηκε στην ασφάλεια υποδομών και εφαρμογών και στο πώς η ψηφιακή άμυνα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των συστημάτων.

Το Digital Defense είναι ο συνεργάτης για όλες τις υποδομές, εφαρμογές και τη διαχείριση κινδύνου, περιλαμβάνοντας λογισμικό και υπηρεσίες που δίνουν λύσεις σε κάθε περίπτωση, αλλά και γιατί το «Automated vulnerability scanning» είναι το απαραίτητο εργαλείο ελέγχου και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να υπάρχει ασφάλεια.

Στη συνέχεια, ο Emmanuel Evenzur, Sales Engineer, Beyond Security/Frontline, πέρασε στο πρακτικό κομμάτι του θέματος και τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος, με ένα live demo του Digital Defense και των σημαντικότερων σημείων ελέγχου και παραμετροποίησης.

Ακολούθησε ενότητα ερωτήσεων από την πλευρά των συμμετεχόντων πάνω σε θέματα όπως την ευκολία προσαρμογής ενός νέου πελάτη, τις συμβατότητες με πρότυπα και την παραμετροποίηση του συστήματος.

Δείτε το video με το Webinar παρακάτω:

Τεύχος 11

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design