ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Μαΐου 2022 08:57

Vodafone Business: Ψηφιακή διαχείριση εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων

Το Vodafone Business παρουσιάζει μία νέα γενιά υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις που υπόσχονται όχι μόνο την ψηφιοποίηση της καθημερινής διαχείρισης των εγκαταστάσεών τους και τη σημαντική ενεργειακή εξοικονόμηση μέσα από το Internet of Things στην εποχή του ESG, αλλά και την αυτοματοποίηση της επικοινωνίας τους με τους πελάτες.

Η υπηρεσία Vodafone Energy Management προσφέρει την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, συλλέγοντας στοιχεία και αναλύοντας δεδομένα με χρήση πιστοποιημένων μετρητών ενέργειας (MID) που εγκαθίστανται στους ηλεκτρολογικούς πίνακες της επιχείρησης. Και καθιστά εφικτή την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων επιχείρησης, αλλά και τον υπολογισμό της μελλοντικής κατανάλωσής της.

Η υπηρεσία Vodafone Eco Quality Management επιτρέπει την παρακολούθηση επιπλέον περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2), θερμοκρασία, υγρασία, φωτεινότητα, κίνηση, επίπεδα ήχου, διαρροή νερού, με «έξυπνο» τρόπο που βοηθά την επιχείρηση να βελτιώσει τις περιβαλλοντικές της επιδόσεις, να προλάβει τυχόν υπερβάσεις ορίων και να κατανοήσει καλύτερα τις επιπτώσεις τους στη λειτουργία της επιχείρησης, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες στο προσωπικό της.

Με την υπηρεσία Vodafone Desk booking, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των θέσεων στους χώρους εργασίας τους, έχοντας πρόσβαση σε σχετικά στατιστικά δεδομένα και με εύκολη διαχείριση και οργάνωση των διαθέσιμων θέσεων μέσω της πλατφόρμας.

Η υπηρεσία Digital Signage δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται από απόσταση το διαφημιστικό ή ενημερωτικό περιεχόμενο (video ή φωτογραφίες) που επιθυμούν να προβάλλεται στις οθόνες τους.

Τεύχος 73

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design