ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Νοεμβρίου 2022 06:54

Vertical NAND με υψηλότερη πυκνότητα bit από τη Samsung

Η Samsung ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή ενός 1Tb triple-level cell (TLC) όγδοης γενιάς V-NAND με την υψηλότερη πυκνότητα bit στον κλάδο, όπως υποσχέθηκε στο Flash Memory Summit 2022 και στο Samsung Memory Tech Day 2022. Με 1Tb, ο νέος V-NAND διαθέτει επίσης την υψηλότερη χωρητικότητα αποθήκευσης μέχρι σήμερα, επιτρέποντας μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο σε συστήματα επιχειρήσεων επόμενης γενιάς, παγκοσμίως.

«Καθώς η ζήτηση της αγοράς για πυκνότερη και μεγαλύτερης χωρητικότητας αποθήκευση ωθεί σε υψηλότερο αριθμό στρωμάτων V-NAND, η Samsung υιοθέτησε την προηγμένη τεχνολογία τρισδιάστατης κλιμάκωσης, για να μειώσει την επιφάνεια και το ύψος, αποφεύγοντας παράλληλα τις παρεμβολές από κύτταρο σε κύτταρο που συμβαίνουν συνήθως με την κλιμάκωση προς τα κάτω», δήλωσε ο SungHoi Hur, Executive Vice President του τμήματος Flash Product & Technology της Samsung Electronics. «Η όγδοη γενιά V-NAND θα βοηθήσει να ανταποκριθούμε στην ταχέως αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς και θα μας τοποθετήσει καλύτερα στην παροχή πιο διαφοροποιημένων προϊόντων και λύσεων, οι οποίες θα αποτελέσουν το θεμέλιο των μελλοντικών καινοτομιών στον τομέα της αποθήκευσης».

Η όγδοη γενιά V-NAND αναμένεται να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για διαμορφώσεις αποθήκευσης που συμβάλλουν στην επέκταση της χωρητικότητας αποθήκευσης σε εταιρικούς διακομιστές επόμενης γενιάς, ενώ παράλληλα θα επεκτείνει τη χρήση της στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου η αξιοπιστία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Τεύχος 170

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design