ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Φεβρουαρίου 2022 15:15

Upstream και Socital βαδίζουν μαζί τον δρόμο του Mobile Commerce

Η Upstream που ειδικεύεται στον τομέα του mobile marketing automation και η Socital που ειδικεύεται στο e-commerce, συνεργάζονται προκειμένου να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και τεχνολογικές γνώσεις, με στόχο ένα διευρυμένο πελατολόγιο ηλεκτρονικών καταστημάτων διεθνώς.
Πρώτο πεδίο δράσης για τη συνεργασία των δύο εταιρειών θα αποτελέσει η ελληνική αγορά, με πιλοτικές καμπάνιες για e-shops σημαντικών εγχώριων και διεθνών brands, μεταξύ των οποίων είναι οι Sephora, Pandora και attrattivo. Στη συνέχεια, θα επικεντρωθούν στην εξαγωγή της τεχνολογίας τους στο εξωτερικό, με κύριο στόχο το άνοιγμα στα μέσα της χρονιάς στην αγορά του e-commerce της Βραζιλίας, που εμφανίζει τον δεύτερο υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στον πλανήτη ετησίως (26,8%) και αποτελεί τη δέκατη μεγαλύτερη σε αξία αγορά. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες αγορές για την Upstream, η οποία συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της χώρας και εταιρείες από τους χώρους της εκπαίδευσης, των τραπεζών, του λιανεμπορίου κ.ά.

Τεύχος 6

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design