ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Ιανουαρίου 2023 06:46

Top Employer η Vodafone Ελλάδας για 5η συνεχόμενη χρονιά

Τη διάκριση “Top Employer” έλαβε για 5η συνεχόμενη χρονιά η Vodafone Ελλάδας από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης αριστείας Top Employers Institute.

Η εταιρεία αποδέχτηκε τη βράβευση δηλώνοντας: «Προσηλωμένη στον στόχο για ένα ισότιμο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και την προσφορά δυνατοτήτων ανάπτυξης και εξέλιξης σε όλους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας,η Vodafone προσφέρει ένα ανοιχτό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, εξασφαλίζοντας έναν μοντέρνο τρόπο δουλειάς, με λιγότερη παραδοσιακή ιεραρχία και περισσότερη ευελιξία για τον εργαζόμενο. Πρόκειται για ένα ανοιχτό και συμπεριληπτικό περιβάλλον, χωρίς διακρίσεις, στο οποίο ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να συμβάλει στον εταιρικό σκοπό της Vodafone και τη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους.

Ακόμα τονίζει πως,υπήρξε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εφάρμοσε το νέο μοντέλο #FutureReady υβριδικής απασχόλησης, το οποίο συνδυάζει τηλεργασία και εργασία από το γραφείο, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα εργασίας έως και 20 ημέρες το χρόνο από το εξωτερικό. Οι εργαζόμενοι της Vodafone έχουν αγκαλιάσει αυτόν τον νέο τρόπο εργασίας, ο οποίος βασίζεται στις αρχές της εμπιστοσύνης, της ευελιξίας και της ισορροπίας.

Επίσης, προσφέρει πλήρως αμειβόμενη άδεια 4 μηνών σε όλους τους εργαζομένους της που γίνονται γονείς ή υιοθετούν ένα παιδί, επιπλέον των αδειών που προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία, ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να φροντίσουν την οικογένειά τους, διεκδικώντας παράλληλα μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Τεύχος 213

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design