ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Ιουλίου 2022 06:51

TIM και Sparkle μετασχηματίζουν το Benetton Group

Η Sparkle και η TIM υπέγραψαν συμφωνία με το Benetton Group για να επιταχύνουν το digital transformation του ομίλου παγκοσμίως, προσφέροντας ασφάλεια και ελαχιστοποιώντας τις καθυστερήσεις σε περισσότερα από 300 γραφεία, καταστήματα και χώρους παραγωγής.

Χάρη στην καινοτόμο λύση Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) που προσφέρει η TIM Group μέσω της Sparkle, ο Όμιλος Benetton είναι πλέον σε θέση να απλοποιήσει την αρχιτεκτονική του ιδιωτικού δικτύου του, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματικό έλεγχο των λειτουργιών του σε πραγματικό χρόνο.

Η TIM και η Sparkle παρέχουν μια καινοτόμο δικτυακή υποδομή στο Benetton Group στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, με τη δυνατότητα να διασυνδέει νέες τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο, καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες του Ομίλου. Χάρη στη νέα πλατφόρμα, οι εργαζόμενοι και το προσωπικό των σημείων πώλησης θα μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας από οπουδήποτε.

Τεύχος 103

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design