ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Απριλίου 2022 06:52

Think Green για την προστασία του περιβάλλοντος από την Olympia Electronics

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε να χορηγήσει τον we4all, έναν Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό που αναλαμβάνει περιβαλλοντικές δράσεις. Η συγκεκριμένη χορηγία θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση εκπαίδευσης των μαθητών ενός σχολείου σε περιβαλλοντικά θέματα και την ανάγκη της συμβολής καθενός από εμάς στην προστασία του πλανήτη μας. Ο we4all είναι ένας ΜΚΟ που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας. Οι δραστηριότητες του we4all περιλαμβάνουν:

  • Δράσεις Αναδάσωσης ή Δενδροφύτευσης.
  • Πότισμα και φροντίδα για τα δέντρα που έχει φυτεύσει.
  • Προστασία δασικών εκτάσεων.
  • Καθαρισμό ακτών και θαλάσσιου περιβάλλοντος.
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων για να φέρουν κοντά ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και όραμα.
  • Διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων σε σχολεία και άλλους οργανισμούς για αύξηση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Ο συγκεκριμένος ΜΚΟ απολαμβάνει ευρεία αναγνώριση, τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και από τους πολίτες, αφού έχει φυτεύσει πάνω από 103.000 δέντρα σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. O we4all έχει τη στήριξη δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους, στις οποίες πλέον προστίθεται και η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Τεύχος 54

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design