ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαΐου 2022 06:50

TeamViewer & SAP ψηφιοποιούν τις εργασίες αποθήκης με επαυξημένη πραγματικότητα (AR)

H TeamViewer, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης, ανακοίνωσε σήμερα την ενσωμάτωση της εταιρικής πλατφόρμας επαυξημένης πραγματικότητας (AR), Frontline, με την εφαρμογή SAP® Extended Warehouse Management (SAP EWM). Με το TeamViewer Frontline Augmented Reality, μια εφαρμογή εγκεκριμένη SAP από την TeamViewer και μέρος του χαρτοφυλακίου cloud της βιομηχανίας της SAP, οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις διαδικασίες logistics στο SAP EWM και να ενδυναμώσουν το εργατικό δυναμικό τους με επιλογή AR που συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη δημιουργία πιο αποτελεσματικών διαδικασιών σε ολόκληρη την αποθήκη και τα logistics τους στις επιχειρήσεις.

Η ενσωμάτωση με το Frontline και το SAP EWM επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδέουν άμεσα τους εργαζόμενους σε αποθήκες και logistics σε πραγματικό χρόνο με τα κρίσιμα δεδομένα και τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Οι ροές εργασίας που βασίζονται σε AR παρέχουν οδηγίες βήμα προς βήμα στους εργαζόμενους σε έξυπνα γυαλιά και φορητές συσκευές που τους επιτρέπουν να εργάζονται χωρίς χέρια, βελτιώνοντας τα ποσοστά επιλογής κατά μέσο όρο κατά 10-15 % και μειώνοντας τα ποσοστά σφαλμάτων κοντά στο μηδέν. Ταυτόχρονα, νέες πληροφορίες δεδομένων επιστρέφονται στην εφαρμογή SAP EWM ακριβώς στο σημείο της εργασίας για να επιτραπεί η συνεχής επικύρωση και βελτιστοποίηση της διαδικασίας που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Τεύχος 63

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design