ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Μαΐου 2022 06:48

TeamViewer AiStudio: Τεχνητή νοημοσύνη στις εγκαταστάσεις παραγωγής

Η TeamViewer, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του AiStudio, ενός πλήρως ενσωματωμένου πρόσθετου τεχνητής νοημοσύνης (AI) στην κορυφαία επιχείρηση επαυξημένης πραγματικότητας (AR) του TeamViewer, την πλατφόρμα Frontline. Το AiStudio αποτελείται από έναν αλγόριθμο αυτοεκμάθησης για την εκπαίδευση μοντέλων AI στην αναγνώριση εικόνας και αντικειμένων. Σύμφωνα με την no-code προσέγγιση του TeamViewer για την πλατφόρμα Frontline, η χρήση του AiStudio δεν απαιτεί δεξιότητες προγραμματισμού. Αυτό επιτρέπει σε όλους τους πελάτες να προσθέτουν εύκολα ικανότητες τεχνητής νοημοσύνης στις καθημερινές τους λειτουργίες και να βελτιώνουν τις διαδικασίες μέσω της αυτοματοποιημένης επαλήθευσης.

Δύο out-of-the-box δυνατότητες AI θα είναι διαθέσιμες για όλους τους πελάτες με άδεια Frontline: η μία μπορεί να ανιχνεύσει κοινά προειδοποιητικά σημάδια στις εγκαταστάσεις παραγωγής μέσω της κάμερας των έξυπνων γυαλιών, η άλλη μπορεί να ανιχνεύσει εάν φοριούνται κράνη ασφαλείας. Οι εταιρείες μπορούν εύκολα να εφαρμόσουν περαιτέρω εξατομικευμένους, αυτοματοποιημένους ελέγχους ασφάλειας, προσθέτοντας ένα επίπεδο ασφάλειας στο χώρο εργασίας που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Τεύχος 59

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design