ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαρτίου 2022 09:00

T-Mobile: Υπό απειλή τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της

Οι πελάτες της T-Mobile έλαβαν προειδοποίηση από τον Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης να είναι σε επιφυλακή για τυχόν σημάδια κλοπής της ταυτότητάς τους

Πολλοί πελάτες της T-Mobile ενημερώθηκαν ότι οι πληροφορίες τους τέθηκαν προς πώληση στο dark web, μετά από παραβίαση δεδομένων στην T-Mobile τον Αύγουστο.

Σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου, η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Letitia James παρέχει οδηγίες αντίδρασης σε καταναλωτές που μπορεί να επηρεάστηκαν από την παραβίαση δεδομένων.

Από τα 53 εκατομμύρια άτομα που επηρεάστηκαν, περισσότερα από 4 εκατομμύρια ήταν κάτοικοι της Νέας Υόρκης με τα ονόματα, τις ημερομηνίες γέννησής τους, τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης και τις πληροφορίες άδειας οδήγησης – μεταξύ των «άλλων κατηγοριών πληροφοριών που επηρεάστηκαν».

Οι πολίτες που πιστεύουν ότι επηρεάστηκαν από την παραβίαση καλούνται να παρακολουθούν την πίστωστή τους, να ενεργοποιήσουν την ειδοποίηση εξαπάτησης στις πιστωτικές αναφορές, κ.ά. προκειμένου να προστατεύσουν τις πληροφορίες τους.

Το Bitdefender Digital Identity Protection διατηρεί καρτέλες στους διαδικτυακούς λογαριασμούς και σαρώνει τον ιστό για μη εξουσιοδοτημένες διαρροές των προσωπικών δεδομένων. Αν ποτέ αποκαλυφθούν τα δεδομένα σας, σε καταστάσεις όπως αυτή που περιγράφηκε παραπάνω, η DIP παρέχει βοήθεια για να σταματήσει η διαρροή.

Τεύχος 25

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design