ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Μαρτίου 2023 06:58

Switches της TP link για συστήματα παρακολούθησης

Οι κάμερες IP αποτελούν βασικό συστατικό οποιουδήποτε επαγγελματικού συστήματος παρακολούθησης, για να αποκτήσει ο χρήστης ορατότητα και εικόνα για την επιχείρησή του. Δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για το προσωπικό όσο και για τους πελάτες.

Όταν μία εταιρεία σκοπεύει να προσθέσει ένα σύστημα παρακολούθησης video, το πρώτο ερώτημα πρέπει πάντα να είναι: «Ποιά υποδομή επιλέγουμε ως εξοπλισμό υποστήριξης;». Η σωστή συντήρηση του συστήματος video παρακολούθησής σας είναι τόσο σημαντική, όσο και το ίδιο το σύστημα για την ασφάλεια της επιχείρησής σας. Στη σημερινή επιχειρηματική ζωή, η χρήση διακοπτών PoE (Power over Ethernet) για IP κάμερες είναι πολύ δημοφιλής και θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Για γενική παρακολούθηση, η TP-Link έχει σχεδιάσει μια σειρά PoE Switch, για να καλύψει τις απαιτήσεις των περισσότερων IPC. Πολλές ισχυρές λειτουργίες, όπως η λειτουργία επέκτασης, η λειτουργία προτεραιότητας και η λειτουργία απομόνωσης, παρέχουν αξία πολύ πέρα από τις βασικές ανάγκες δικτύωσης, δημιουργώντας ένα ευέλικτο και αξιόπιστο δίκτυο παρακολούθησης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Δημιουργήστε το δίκτυό σας και διαχειριστείτε όλες τις κάμερες και τις δικτυακές συσκευές εγγραφής video (NVR), μέσω ενός TP-Link PoE Switch. Κάθε λύση PoE Switch είναι μοναδική για τις ανάγκες τοποθεσίας, επιχείρησης και παρακολούθησης. Ένα PoE Switch διαθέτει πολλαπλές θύρες Ethernet, για να παρέχει τροφοδοσία και επικοινωνίες δικτύου σε κάμερες IP, απλοποιώντας την καλωδίωση για την εγκατάστασή σας. Μπορείτε να λειτουργείτε τις κάμερες είτε σε NVR είτε σε PoE Switch για περισσότερες επιλογές τοποθέτησης, επεκτείνοντας την παρακολούθησή σας στις πιο απομακρυσμένες γωνίες ενός μεγάλου σπιτιού.

Τεύχος 242

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design