ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Ιανουαρίου 2023 06:52

Sure Access Enterprise από την HP για μεγαλύτερη εταιρική ασφάλεια

Η HP ανακοίνωσε βελτιώσεις στο χαρτοφυλάκιο του HP Wolf Security για την προστασία endpoint συσκευών, με την κυκλοφορία του Sure Access Enterprise (SAE). Το SAE προστατεύει τους χρήστες με δικαιώματα πρόσβασης σε ευαίσθητα δεδομένα, συστήματα και εφαρμογές. Αποτρέπει τους εισβολείς από το να παραβιάσουν αυτές τις προνομιακές περιόδους σύνδεσης – ακόμα κι αν η endpoint συσκευή των χρηστών έχει παραβιαστεί, η πρόσβαση σε δεδομένα και συστήματα υψηλής αξίας μπορεί να παραμείνει ασφαλής. Αυτό εμποδίζει τις μικρές παραβιάσεις να μετατρέπονται σε σοβαρά περιστατικά ασφάλειας.

Το SAE χρησιμοποιεί προηγμένο hardware-enforced virtualization με χρήση υλικού για τη δημιουργία προστατευμένων VM που είναι απομονωμένα από το λειτουργικό σύστημα επιφάνειας εργασίας και ως εκ τούτου δεν μπορούν να προβληθούν, να επηρεαστούν ή να ελεγχθούν από αυτό. Έτσι, μπορούν να διασφαλιστούν η εμπιστευτικότητα και η ακεραιότητα της εφαρμογής και των δεδομένων μέσα στο προστατευμένο VM, χωρίς το λειτουργικό κόστος και την πολυπλοκότητα της έκδοσης ξεχωριστού PAW.

Κατηγοριοποιημένες οι αναβαθμισμένες λειτουργίες του Sure Access Enterprise είναι:

Ισχυρές ενσωματώσεις με λύσεις προνομιακής διαχείρισης πρόσβασης (PAM) (π.χ. CyberArk, BeyondTrust), συστήματα απομακρυσμένης πρόσβασης IPSec και Έλεγχο Ταυτότητας Πολλαπλών Παραγόντων (MFA).

Κεντρικοποιημένη διαχείριση για την ενεργοποίηση του διαχωρισμού των καθηκόντων και των ευέλικτων επιλογών πολιτικής απορρήτου – όπως το κλείδωμα συνδέσεων σε συγκεκριμένους υπολογιστές ή χρήστες ή η απαίτηση ενεργοποίησης του HP Sure View για ιδιωτικότητα.

Hardware root of trust, που υποστηρίζεται από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες Intel®, για την αποτροπή του κακόβουλου λογισμικού από την παράκαμψη των ελέγχων ασφαλείας.

Κρυπτογραφημένη, ανθεκτική σε παραβιάσεις καταγραφή συνεδρίας για παρακολούθηση της πρόσβασης, χωρίς εγγραφή ευαίσθητων δεδομένων ή διαπιστευτηρίων, διευκολύνοντας τη συμμόρφωση.

Τεύχος 201

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design