ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Μαρτίου 2022 06:49

Sunlight ElectroLiFe
Νέα σειρά μπαταριών Λιθίου για ηλεκτροκίνητα οχήματα

Προϊόν του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της Sunlight Group, η νέα σειρά μπαταριών ElectroLiFe διευρύνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας της εταιρείας. Η νέα σειρά μπαταριών ημι-έλξης συνδυάζει την τεχνογνωσία των 30 και πλέον χρόνων της εταιρείας στην αγορά αποθήκευσης ενέργειας και αξιοποιεί τα 12 χρόνια εμπειρίας της σε Έρευνα και Ανάπτυξη, ειδικά στις τεχνολογίες λιθίου. Η ElectroLiFe είναι ιδανική για χρήση σε golf carts και άλλα οχήματα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, για ηλεκτροκίνητα βιομηχανικά οχήματα (όπως εναέριες πλατφόρμες εργασίας, μηχανήματα χειρισμού υλικών και καθαρισμού δαπέδων), καθώς και θαλάσσια σκάφη αναψυχής.

Η σειρά μπαταριών ElectroLiFe είναι ελαφριά για εύκολη μεταφορά, ενώ η καινοτόμα τεχνολογία και ο στιβαρός σχεδιασμός της είναι αντιπροσωπευτικά της υψηλής ποιότητας που παρέχει διαχρονικά η Sunlight. Στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της μπαταρίας συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα γρήγορης εγκατάστασης (plug & play), καθώς και η συνδεσιμότητα με την cloud πλατφόρμα της εταιρείας, Sunlight GLocal. Η πλατφόρμα GLocal χρησιμοποιεί εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να καταγράφει, σε πραγματικό χρόνο, κομβικές παραμέτρους για τη λειτουργία της μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζει ιδανικό χρόνο εκτός λειτουργίας (downtime) και συντήρησης, μειώνοντας το κόστος. Επιπλέον, η υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και η γρήγορη φόρτιση συμβάλλουν αποτελεσματικά στη μείωση του χρόνου αδράνειας, διασφαλίζοντας τη μέγιστη παραγωγικότητα και απόδοση της σειράς Sunlight ElectroLiFe, της οποίας η διάρκεια ζωής ξεπερνά τους 2.000 κύκλους φόρτισης. 

Η νέα σειρά μπαταριών Sunlight ElectroLiFe θα παρουσιαστεί και επίσημα στη διεθνή έκθεση MODEX Show, τη μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και που διοργανώνεται στις ΗΠΑ, από 28 έως και 31 Μαρτίου 2022. 

Τεύχος 36

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design