ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Απριλίου 2022 08:57

Space Hellas: Πολλαπλές τιμητικές διακρίσεις από τη Cisco

Με τα βραβεία, «Collaboration Partner of the Year», «Software Partner of the Year», «Enterprise Partner of the Year» και «Customer Experience Partner of the Year», η Space Hellas ξεχώρισε για τις επιδόσεις της στην Ελλάδα, ενώ διακρίθηκε και με το βραβείο «Collaboration Partner of the Year» στην περιοχή του South Region, δηλαδή στις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ιταλία, Ισραήλ, Πορτογαλία και Ισπανία.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε μεταξύ των επιλεγμένων παγκοσμίως συνεργατών της Cisco, τους οποίους τιμά με τα βραβεία της για τις κορυφαίες επιδόσεις που επιδεικνύουν. Οι πολλαπλές διακρίσεις εκφράζουν για εμάς ηθική ικανοποίηση στη συνεχή προσπάθεια να κατακτήσουμε νέους στόχους, αλλά και τη δέσμευση να αντιμετωπίσουμε ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις. Εκφράζουν όμως και την έμπρακτη επιβεβαίωση μιας δυνατής συνεργασίας και αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τη Cisco μακροχρόνια, προς όφελος των πελατών μας», τόνισε ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas.

Τεύχος 42

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design