ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαρτίου 2023 06:57

Sonora Studio 400 Dark βάση τηλεόρασης

Η επιδαπέδια βάση Sonora Studio 400 Dark, έχει premium σκανδιναβικό design, με τρίποδη βάση από ξύλο και αποτελεί μία άκρως κομψή και μοντέρνα λύση για την επιδαπέδια στήριξη της LED τηλεόρασης σας!

Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 42″ έως 65″ ιντσών, με max VESA 400×400 και μπορεί να στηρίξει τηλεοράσεις με μέγιστο βάρος 32 κιλών σε κανονικό δάπεδο και έως 25 κιλών σε γυαλιστερό δάπεδο. Διαθέτει δυνατότητα περιστροφής 140 μοιρών (±70°) και δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα διαχείρισης των καλωδίων της τηλεόρασης, για μια τακτοποιημένη εμφάνιση στο χώρο σας, καθώς και αντιολισθητικά ποδαράκια από καουτσούκ.

Τα πόδια της είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο οξιάς και το υπόλοιπο σώμα είναι από χάλυβα, αλουμίνιο και πλαστικό, για μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια. Τέλος, στη συσκευασία της συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά, για ευκολία στην εγκατάσταση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design