ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Δεκεμβρίου 2022 06:48

SoftOne επέλεξε η EUROCATERING

Η EUROCATERING στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της λειτουργίας της επέλεξε την βραβευμένη cloud υπηρεσία EINVOICING της SoftOne.

Η διασύνδεση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING με το κεντρικό σύστημα μηχανογράφησης της EUROCATERING, αυτοματοποίησε τη διαδικασία αποστολής πιστοποιημένων ηλεκτρονικών παραστατικών, χωρίς την ανάγκη επένδυσης σε πρόσθετο εξοπλισμό και εξαλείφοντας αντίστοιχα κάθε εργασία εκτύπωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών. Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας, σημαίνονται, αυθεντικοποιούνται και διαβιβάζονται αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, όλα τα προβλεπόμενα παραστατικά εσόδων, διασφαλίζοντας έτσι τη συμμόρφωση της εταιρείας με τη νέα νομοθεσία.

Ο κος Ιωάννης Κωστάκης, CFO της εταιρείας EUROCATERING, δήλωσε σχετικά: «Στην EUROCATERING, στα πλαίσια του ψηφιακού μας μετασχηματισμού, προχωρήσαμε στην υλοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING της SoftOne, η οποία μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε μεγάλο όγκο τιμολογίων με ταχύτητα, ενώ παράλληλα μειώνεται το λειτουργικό μας κόστος. Εξαλείφθηκαν οι καθημερινές, χρονοβόρες διαδικασίες της έντυπης τιμολόγησης, αλλά και τα έξοδα που συνδέονται με τη χρήση φορολογικών μηχανισμών. Όλα τα παραστατικά πωλήσεων διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στους πελάτες τη στιγμή της έκδοσής τους, διασφαλίζοντας την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή τους».

Η υλοποίηση έγινε από τον συνεργάτη DGSOFT εξειδικευμένο σε λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Τεύχος 194

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design