ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Μαρτίου 2022 08:58

SMERemediumCap: Αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ESA Security Solutions

Την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας ESA Security Solutions, ιδιοκτησίας του Latsco Family Office, ανακοίνωσε το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap.

Η ESA Security Solutions, μετά την είσοδο του Latsco Family Office στο μετοχικό της κεφάλαιο το 2018, αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα με ισχυρή παρουσία στις επανδρωμένες φυλάξεις, στην προστασία και την αναβάθμιση λιμενικών και αερολιμενικών υποδομών, αλλά και στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

Τα τελευταία χρόνια η ESA έχει συμβάλει καθοριστικά σε ότι αφορά στον επαναπροσδιορισμό των υπηρεσιών ασφαλείας στη χώρα, με συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες πρακτικές.

Η δυναμική αυτή της ESA, σε συνδυασμό με τις σημαντικές δυνατότητες της CORDIA στην παροχή σύγχρονων υπηρεσιών τεχνικής συντήρησης ακινήτων, καθώς και στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών και λύσεων υψηλής τεχνολογίας, οδήγησε στη διαμόρφωση μιας μακροχρόνιας συμφωνίας μετοχικής συνεργασίας μεταξύ του επενδυτικού ταμείου SMERC και του Latsco Family Office. Στόχος της, η δημιουργία του ισχυρότερου καθετοποιημένου ομίλου στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων διαχείρισης ακινήτων. Επιδίωξη της μετοχικής συνεργασίας αποτελεί η αξιοποίηση των συνεργασιών και η εξασφάλιση οικονομιών κλίμακος μεταξύ των δύο εταιρειών σε όλο το φάσμα της παροχής υπηρεσιών στους κλάδους φύλαξης και ασφάλειας, τεχνικής συντήρησης, καθαρισμού κτιρίων και υποδομών, καθώς και την παροχή σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων, φιλικών προς το περιβάλλον και την ενεργειακή εξοικονόμηση.

Τεύχος 24

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design