12 Ιουλίου 2022 06:53

SAS και Deree εκπαιδεύουν φοιτητές στο Data Analysis

SAS και Deree ενδυναμώνουν τη συνεργασία τους, δίνοντας στους φοιτητές που θα ακολουθήσουν το Minor σε Business Analytics (του τμήματος Management Information Systems του School of Business and Economics) τη δυνατότητα να αποκτήσουν την πιστοποίηση SAS Certified Specialist: Visual Business Analytics. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ακαδημίας AI Minds του ΣΕΒ και της SAS, η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των φοιτητών στην ανάλυση δεδομένων, την εξοικείωσή τους με εργαλεία και προκλήσεις που αποτελούν μέρος του σύγχρονου επιχειρηματικού γίγνεσθαι και την καλύτερη προετοιμασία του ανθρώπινου δυναμικού που θα λειτουργήσει ως καταλύτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Μετρώντας ήδη τρία χρόνια ζωής, το Business Analytics Minor αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα σπουδών του Deree, περιλαμβάνοντας μαθήματα που συνάδουν απόλυτα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, όπως είναι τα Applied Business Analytics και Visualization and Reporting.

«Φροντίζουμε ώστε οι φοιτητές μας να έχουν όλα τα εφόδια γνώσης που απαιτούνται στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, όπου η ικανότητα ανάλυσης δεδομένων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. Σε αυτό το πλαίσιο κεφαλαιοποιούμε τη συνεργασία μας με τη SAS και, μέσω της πιστοποίησης SAS Certified Specialist: Visual Business Analytics, συνδέουμε το πρόγραμμα σπουδών με τα απαιτούμενα επαγγελματικά προσόντα της ανάλυσης δεδομένων σε μια επιχείρηση. Ως συνέπεια, οι φοιτητές θα έχουν πιστοποιημένη γνώση, διεθνή αναγνώριση των σπουδών τους, αλλά και αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης μέσω πρακτικής άσκησης από την ακαδημία AI Minds», δηλώνει ο Δρ. Μάνος Βαρούχας, Επικεφαλής του ακαδημαϊκού τμήματος Management Information Systems και Associate Professor του Deree.

Τεύχος 107

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design