ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Μαΐου 2022 09:01

SAP S/4HANA IS Retail από την SingularLogic για την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ επέλεξε τη SingularLogic για το έργο υλοποίησης SAP S/4HANA IS Retail, αξιολογώντας την εμπειρία της σε υλοποιήσεις παρόμοιων έργων, τη γνώση της στις επιχειρησιακές ιδιαιτερότητες του κλάδου Retail και τη σημαντική τεχνογνωσία της τόσο στην πλατφόρμα SAP S/4HANA όσο και στο Retail Industry Solution.

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στον κλάδο του λιανικού εμπορίου τροφίμων, δραστηριοποιείται από το 1948 και σήμερα λειτουργεί περισσότερα από 400 καταστήματα, διαθέτει 6 κέντρα διανομής και απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους.

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas, θα υλοποιήσει το έργο σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό χρονοδιάγραμμα με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν προσαρμογή, παραμετροποίηση, ανάπτυξη, εκπαίδευση και υποστήριξη της λύσης SAP S/4HANA IS Retail. Το SAP S/4HANA θα αποτελέσει το κεντρικό back office σύστημα της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, εξυπηρετώντας τους τομείς χρηματοοικονομικής διαχείρισης, οργάνωσης των πωλήσεων, διαχείρισης και παρακολούθησης των προμηθειών και της εφοδιαστικής αλυσίδας, του ανεφοδιασμού των καταστημάτων, καθώς και τη διαχείριση των προϊόντων, της τιμοδότησης και των προωθητικών ενεργειών.

Το έργο είναι κομβικής σημασίας για την υποστήριξη των στρατηγικών στόχων της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, η οποία αναπτύσσεται διαρκώς μέσω της επέκτασης του δικτύου της, εστιάζει στη φροντίδα και βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή και υποστηρίζει τις υποδομές της και το ανθρώπινο δυναμικό της με ψηφιακά εργαλεία αποτελεσματικότητας.

Ο κος Άγγελος Κρητικός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ανέφερε σχετικά: «Στηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μας πολυδιάστατα και οργανωμένα και επενδύουμε στοχευμένα και στον ψηφιακό μας εκσυγχρονισμό. Επιλέξαμε τη SingularLogic να υλοποιήσει το έργο, γιατί εκτός από τη σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία που έχουν τα στελέχη της στην υλοποίηση έργων SAP, διαθέτει επιπλέον μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο μας, γεγονός το οποίο θεωρούμε ότι θα συνεισφέρει καταλυτικά στην επιτυχή και έγκαιρη υλοποίησή του».

Τεύχος 73

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design