ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Μαΐου 2022 06:50

SAP: Cloud-based λύσεις για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών της

Στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου Sapphire που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα, η SAP παρουσίασε νέες πρωτοποριακές λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της σε τέσσερις κρίσιμους τομείς:

Αλυσίδες τροφοδοσίας και έξυπνα επιχειρηματικά δίκτυα: Οι καινοτομίες που εισάγει η SAP εστιάζουν στην αποδοτικότητα και τη διαφάνεια της αλυσίδας τροφοδοσίας, με στόχο τη βελτιωμένη λειτουργία και ανθεκτικότητα. Στο App Store είναι ήδη διαθέσιμες και οι δυο πρώτες εφαρμογές – SAP Warehouse Operator και SAP Direct Distribution. Επίσης, το νέο SAP Digital Manufacturing Cloud συνδυάζει τις πλέον υπερσύγχρονες τεχνολογίες στον χώρο των analytics, του edge computing και των αυτοματισμών.

Ενισχύοντας την βιωσιμότητα: Το SAP Cloud for Sustainable Enterprises, περιλαμβάνει πολυδιάστατες δυναμικές και δείκτες μέτρησης που συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Συγκεκριμένα, με το αναβαθμισμένο SAP Product Footprint Management η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί το ανθρακικό αποτύπωμά της (περιλαμβάνοντας μετακινήσεις ή ταξίδια) σε πραγματικό χρόνο μέσω του SAP S/4HANA.

Απλοποίηση του μετασχηματισμού των επιχειρηματικών διαδικασιών: Η ευέλικτη και νέας αρχιτεκτονικής λύση cloud ERP RISE with SAP, αποτελεί την πρώτη επιλογή των πελατών της εταιρείας που επιθυμούν έναν ολικό ανασχεδιασμό των επιχειρηματικών διαδικασιών.

Το RISE with SAP and SOAR with Accenture αποτελεί μια πρωτοπόρα συνεργειακή λύση cloud μετασχηματισμού, που ενσωματώνει διευρυμένες δυνατότητες πάνω στα πεδία διαχείρισης υποδομών cloud, εφαρμογών και λειτουργικών υπηρεσιών. Η πιο πρόσφατη έκδοση του SAP Service Cloud εμπερικλείει εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης και μοντελοποίησης συμβάντων, αλλά και ενσωμάτωση QualtricsXM Discover και Microsoft Teams, διασφαλίζοντας έτσι υψηλότερα επίπεδα διαφάνειας και ταχύτητας ανταπόκρισης, που αποτελούν πάγια ζητούμενα των οργανισμών.

Επιτάχυνση της καινοτομίας με No-Code/Lo-Code και αυτοματισμούς: Η κορυφαία λύση ανάπτυξης επιχειρηματικών εφαρμογών SAP AppGyver ενσωματώνεται στο SAP Service Cloud και παρέχεται δωρεάν μέσω του SAP Business Technology Platform. Το SAP Process Automation (μέρος του SAP BTP Free Tier) εμπλουτίστηκε ακόμη περισσότερο προκειμένου να διαχειρίζεται no-code ροές εργασίας και εφαρμογές Robotic Process Automation (RPA). Από το χαρτοφυλάκιο της SAP δε θα μπορούσαν επίσης να λείπουν δυναμικές λύσεις AI-powered, όπως οι lead-to-cash, design-to-operate, recruit-to-retire και source-to-pay.

Τεύχος 68

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design