ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Δεκεμβρίου 2022 06:51

Samsung: R&D Manager της χρονιάς ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης

Το βραβείο R&D Manager of the Year 2022 απέσπασε ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, Επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης της Samsung Electronics Hellas και συνιδρυτής της Innoetics.

Πέντε χρόνια μετά την εξαγορά της Innoetics από τη Samsung, η διοργάνωση των βραβείων Manager of the Year τίμησε τον Αιμίλιο Χαλαμανδάρη για την καινοτόμo επιστημονική προσέγγιση, τις ηγετικές ικανότητες και τη σημαντική συνεισφορά του στη διαρκή πρόοδο και εξέλιξη του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Samsung Electronics Hellas.

Κατά την απονομή του βραβείου, ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης δήλωσε σχετικά: «Αυτό το βραβείο έρχεται ως αποτέλεσμα του υπέροχου εργασιακού περιβάλλοντος και της εμπιστοσύνης που απολαμβάνουμε όλοι από τη Samsung και τα στελέχη της. Φυσικά, ανήκει σε όλη την ομάδα, καθώς αποτελεί προϊόν σκληρής δουλειάς σε συνδυασμό με την επιστημονική υπεροχή και το άφθονο ταλέντο από τα μέλη της Innoetics».

Τεύχος 199

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design