ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Σεπτεμβρίου 2022 06:56

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Νέο, ανθεκτικό tablet για εργασία εν κινήσει

Η Samsung κυκλοφόρησε το νέο Galaxy Tab Active4 Pro, ένα ευέλικτο tablet που είναι αρκετά ισχυρό και φορητό για να τροφοδοτεί την παραγωγικότητα πέρα από το γραφείο. Με ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου, προηγμένες λειτουργίες παραγωγικότητας και την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox, το Galaxy Tab Active4 Pro έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των σημερινών επιχειρήσεων για εργασία εν κινήσει.

Aντέχει σε απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα και διαθέτει ένα λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο με πάχος 10,2 χιλιοστά και βάρος 674 γραμμάρια, ιδανικό για δουλειά εκτός γραφείου.

Εξοπλισμένο με το γυαλί Corning® Gorilla® Glass 5, το Galaxy Tab Active4 Pro έχει υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και φθορές. Μπορεί επίσης να αντέξει πτώσεις από ύψος έως και 1 μέτρο, ή με το προστατευτικό κάλυμμα που έρχεται στο κουτί, πτώσεις από ύψος έως και 1,2 μέτρα. Ως πρόσθετο επίπεδο προστασίας, το Galaxy Tab Active4 Pro και η ενσωματωμένη γραφίδα S Pen διαθέτουν βαθμό προστασίας IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Και για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, η συσκευή είναι συμβατή με το πρότυπο MIL-STD-810H για να αντέχει σε ακραία υψόμετρα, θερμοκρασίες, κραδασμούς και υγρασία.

Περιλαμβάνει χαρτογράφηση πλήκτρων, επιτρέποντας στις εταιρείες να προγραμματίζουν τα πλήκτρα της συσκευής με βάση τις ανάγκες τους. Η ευαισθησία αφής της οθόνης είναι, επίσης, ρυθμιζόμενη για χρήση με γάντια, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ή την ασφάλειά τους.

Το έξυπνο περιβάλλον εργασίας One UI κινητής επιτρέπει μια εξατομικευμένη εμπειρία, ενώ ο οκταπύρηνος προηγμένος επεξεργαστής διατηρεί τους υπαλλήλους συνδεδεμένους και ιδιαίτερα παραγωγικούς με γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας. Το Galaxy Tab Active4 Pro προσφέρει, επίσης, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο με προαιρετική κάρτα microSD.

Με ενσωματωμένα Sub6 5G και Wi-Fi 6, οι εργαζόμενοι μπορούν να βασίζονται σε γρήγορες ταχύτητες και χαμηλή καθυστέρηση για να παραμένουν συνδεδεμένοι, όταν αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Το Galaxy Tab Active4 Pro υποστηρίζει επίσης CBRS (Citizens Broadband Radio Service ) για υπηρεσία ιδιωτικού δικτύου.

Το Galaxy Tab Active4 Pro διαθέτει επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) γεγονός που το καθιστά ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης.

Τεύχος 136

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design