ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 Νοεμβρίου 2022 06:52

Samsung Galaxy: Με νέα λειτουργία προστασίας προσωπικών πληροφοριών

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια ανάπτυξη της Maintenance Mode, μιας νέας λειτουργίας προστασίας προσωπικών δεδομένων που έρχεται σε επιλεγμένες συσκευές Samsung Galaxy. Η Λειτουργία Συντήρησης επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείσουν την πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες, όπως οι φωτογραφίες, τα μηνύματα ή οι επαφές τους όταν τη δίνουν για επισκευή.

Πρόκειται για έναν τρόπο δημιουργίας ενός ξεχωριστού λογαριασμού χρήστη όταν παραδίδει τη συσκευή για επισκευή, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν βασικές λειτουργίες χωρίς να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει τη λειτουργία στο μενού «Φροντίδα μπαταρίας και συσκευής» στις «Ρυθμίσεις» και να επανεκκινήσει το smartphone του. Μόλις γίνει η επανεκκίνηση, όλες οι προσωπικές πληροφορίες τους, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, των εγγράφων και των μηνυμάτων τους, θα περιοριστούν.

Μόλις ενεργοποιηθεί η Λειτουργία Συντήρησης, το άτομο στο οποίο έχει ανατεθεί η συσκευή δεν θα μπορεί να ανακτήσει τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από τον χρήστη. Τα δεδομένα ή οι λογαριασμοί που δημιουργούνται κατά τη χρήση της Λειτουργίας Συντήρησης διαγράφονται αυτόματα μόλις ο χρήστης εξέλθει από αυτή. Θα είναι σε θέση να κατεβάσει εφαρμογές στο Galaxy Store, αλλά αυτές θα διαγραφούν αυτόματα μαζί με τα δεδομένα ή τους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν μόλις ο ιδιοκτήτης εξέλθει από τη Λειτουργία Συντήρησης.

Τεύχος 164

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364



ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design