ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Μαρτίου 2023 06:58

Samsung Galaxy με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες

Η Samsung Electronics παρουσιάζει τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες της, όπως το Galaxy S23 Ultra και Galaxy Book3 Ultra, στο Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη.

Οι πιο πρόσφατες καινοτομίες τής Samsung θέτουν νέα πρότυπα στην κατηγορία των premium smartphones και ενισχύονται ακόμη περισσότερο από το οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας. Στην MWC 2023, η Samsung παρουσιάζει τη σειρά Galaxy S23, που ξεχωρίζει για την καινοτομία, την αποτύπωση περιεχομένου, τη δημιουργία εμπειριών και τον οικολογικό σχεδιασμό της.

Το προηγμένο σύστημα καμερών της σειράς Galaxy S23 προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία για δημιουργική έκφραση, παρέχοντας τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο με κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Samsung θα δοκιμάσουν τις ολοκαίνουριες δυνατότητες της κάμερας του Galaxy S23 Ultra, όπως η λειτουργία Nightography σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ο αισθητήρας Adaptive Pixel  200MP για αποτύπωση απίστευτων λεπτομερειών, καθώς και προηγμένες φωτογραφίες πορτρέτου με τη λειτουργία AI Stereo Depth Map. Ακόμη. Η σειρά Galaxy S23 προσφέρει την πιο γρήγορη και ισχυρή απόδοση που κατασκευάστηκε ποτέ στο οικοσύστημα Galaxy, ιδανική για Gamers και δημιουργούς περιεχομένου . Όσοι βρεθούν στο περίπτερο της Samsung μπορούν, επίσης, να βιώσουν την εμπειρία της ισχυρής απόδοσης gaming του Galaxy S23 Ultra, παίζοντας παιχνίδια αγώνων ταχύτητας.

Στο επίκεντρο της καινοτομίας του Samsung Galaxy Ultra βρίσκεται η συνδεδεμένη εμπειρία με το διευρυμένο οικοσύστημα Galaxy. Οι επισκέπτες της έκθεσης MWC μπορούν να ανακαλύψουν τις λειτουργίες απρόσκοπτης συνδεσιμότητας από το smartphone στον υπολογιστή, με το νέο Galaxy Book3 Ultra, το οποίο προσφέρει γρήγορη και ανεμπόδιστη εναλλαγή χρήσης σε πολλές συσκευές, οθόνες και λειτουργικά συστήματα. Επίσης, το κοινό της έκθεσης μπορεί να ανακαλύψει τις καινοτόμες υπηρεσίες της Samsung μέσω demos, όπως η υπηρεσία Sleep Coaching που είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Samsung Health για το Galaxy Watch5, το Samsung Wallet, καθώς και τη σύνδεση και έλεγχο των οικιακών συσκευών με την εφαρμογή SmartThings. Ακόμη, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τις λειτουργίες ασφαλείας και τις επιλογές εξατομίκευσης που ενσωματώνονται στις συσκευές Galaxy μέσω του λογισμικού One UI 5.1.

Όλες οι νέες καινοτομίες της σειράς Galaxy S23 στον καθορισμό προτύπων ενσωματώνονται σε έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό που προάγει τη δέσμευση της Samsung για βιωσιμότητα. Η σειρά Galaxy S23 περιλαμβάνει ανακυκλωμένα υλικά σε περισσότερα εξαρτήματα της συσκευής απ’ ό,τι οποιοδήποτε άλλο Galaxy smartphone. Έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στο χρόνο, εξασφαλίζοντας δυνατότητα επισκευής, γεγονός που το καθιστά μία αξιόπιστη συσκευή για τα επόμενα χρόνια.

Τεύχος 238

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design