15 Ιουλίου 2022 06:54

Samsung Festival με προσφορές μέχρι τις 24 Ιουλίου

Το Samsung Festival, η νέα προωθητική ενέργεια του Samsung eStore, ξεκίνησε, και μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2022, δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Samsung προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές. Παράλληλα, προσφέρει δώρα ανάλογα με την αξία των αγορών τους.

Οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις αγορές τους στο Samsung eStore καθ’ όλη τη διάρκεια του Samsung Festival, με πλούσιες προφορές και δώρα ανάλογα με την αξία των αγορών, νέα προϊόντα σε δελεαστικές τιμές, ακόμα και επιστροφή χρημάτων με κάρτες Eurobank. Πιο συγκεκριμένα, με αγορές συνολικής αξίας 1.600€ και άνω, οι καταναλωτές θα λάβουν ως δώρο ένα Smart Monitor 32″ AM500N, ενώ με αγορές συνολικής αξίας από 500€ έως και 1599,99€ μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τα Galaxy Buds+ σε λευκό χρώμα. Ακόμα, όσοι αγοράσουν τα Galaxy A52s, A13, A22 σε εκδόσεις 5G θα λάβουν ως δώρο το Smart Tag EI-5300 σε μαύρο χρώμα.

Πέρα από τις προσφορές του Samsung Festival, σε όλο το Samsung eStore «τρέχουν» εκπτώσεις με όφελος έως και 50% σε τηλεοράσεις, αλλά και προσφορές σε νέες κυκλοφορίες προϊόντων, όπως η κορυφαία σειρά smartphone Samsung Galaxy S22 series και τα Samsung Galaxy A53 5G και Α33 5G. Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν ειδικά τα Galaxy S22, S22+ ή S22 Ultra έχουν και όφελος 100€ στα Galaxy Watch4.

Πολλές ακόμα εκπληκτικές προσφορές και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως τα tablets, τα Galaxy Buds, οι τηλεοράσεις, τα αξεσουάρ και τα wearables, περιμένουν στο Samsung eStore.

Τέλος, όσοι επιλέξουν πληρωμή μέσω του Samsung eStore με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή κερδίζουν επιστροφή χρημάτων.

Τεύχος 110

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design