ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Οκτωβρίου 2022 06:44

Samsung και SoftOne καινοτομούν στη λιανική αγορά

Η Samsung και η SoftOne συνεργάζονται, με την πρώτη να αξιοποιεί την πρωτοποριακή λύση GO Retail on Cloud, διευκολύνοντας σημαντικά τα καταστήματα λιανικής στη χρήση των ταμείων, με τη βοήθεια των Samsung Galaxy Tab Active4 Pro και Samsung Galaxy Tab A8.

Ο εξελιγμένος και πλήρως πιστοποιημένος εξοπλισμός της Samsung προσφέρει μια εύχρηστη και ολοκληρωμένη λύση λιανικής, αφού πλέον όλες οι καθημερινές εργασίες μιας επιχείρησης πραγματοποιούνται από το GO Retail on Cloud. Έτσι, η κάθε επιχείρηση εξυπηρετεί καλύτερα και με περισσότερη ταχύτητα όλους τους πελάτες της με μία μόνο καινοτόμα εφαρμογή, η οποία τερματίζει τα προβλήματα που απορρέουν από τη χρήση παραδοσιακών ταμειακών μηχανών και φορολογικών μηχανισμών.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να εκδίδουν απεριόριστες ηλεκτρονικές αποδείξεις και τιμολόγια με απευθείας σύνδεση στο myDATA της ΑΑΔΕ, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών τρόπων πληρωμής και ταμείων μέσα από την Πιστοποιημένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EINVOICING. Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί ότι ακόμη και με απώλεια σύνδεσης στο Internet, αμέσως μετά την ανάκτηση δικτύου πραγματοποιείται μαζική αποστολή παραστατικών στο myDATA της κάθε επιχείρησης.

Λειτουργώντας στο cloud, το GO Retail powered by Samsung εγγυάται σε όλα τα καταστήματα την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ με τα έξυπνα εργαλεία προσθήκης ειδών μέσω Barcode scanner, η χρήση της εφαρμογής ξεκινά σχεδόν άμεσα.

Τεύχος 160

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design