ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Οκτωβρίου 2022 06:43

Samsung και BON STUDIO αναβαθμίζουν τα στούντιο της ΕΡΤ

Έπειτα από διαγωνισμό που προκήρυξε η ΕΡΤ για τον σχεδιασμό των κύριων οθονών των στούντιο του σταθμού με κάθετες λύσεις, ανέθεσε στην εταιρεία BON STUDIO τον ολικό μετασχηματισμό των Studio 1 και 3 του Μεγάρου της ΕΡΤ, εγκαθιστώντας μία σειρά Led Wall οθονών της Samsung.

Η Samsung από κοινού με το BON STUDIO ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του έργου, εγκαθιστώντας 187 LED οθόνες IF020R που συνέθεσαν συνολικά 8 LED Walls συνολικού εμβαδού 79 τετραγωνικών μέτρων. Οι LED οθόνες SAMSUNG IF020R παρέχουν κορυφαία ποιότητα εικόνας στην κατηγορία τους και υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Επίσης, διασφαλίζουν ευκολία στην εγκατάσταση ανεξαρτήτως περιορισμών του χώρου, αλλά και κάλυψη μελλοντικών αναγκών του σταθμού. Χάρη στην υψηλή ανάλυση που διαθέτουν οι συγκεκριμένες LED οθόνες και στην πυκνότητα των LED (pixel pitch), αποτελούν την ιδανική λύση για τηλεοπτικά πλατό, αφού ελαχιστοποιείται το scaling και το φαινόμενο Moire, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απεικόνιση μέσω των καμερών.

H εύκολη εγκατάστασή τους συνέβαλλε στην έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου εντός των χρονικών ορίων που είχαν τεθεί.

Τα Led Walls που εγκαταστάθηκαν στα studio της δημόσιας τηλεόρασης εξασφαλίζουν αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος, το οποίο είναι απαραίτητο και προαπαιτούμενο σε τηλεοπτικές εγκαταστάσεις.

Τεύχος 159

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design