ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Μαρτίου 2023 06:43

Salonica Electronix 2023: Δύο πάνελ συζητήσεων που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

Τρεις μέρες έμειναν για τη Salonica Electronix 2023, η οποία είναι έτοιμη να υποδεχθεί όλους τους επαγγελματίες τεχνικούς, που θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τις μεγαλύτερες εταιρείες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, δικτύων, τηλεφωνίας, ηλεκτρολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καθώς επίσης και πληροφορικής.

Τη δεύτερη μέρα της διεξαγωγής της έκθεσης, το Σάββατο, 11 Μαρτίου, από τις 10:00 έως 17:00, στην αίθουσα Timber του Porto Palace Hotel, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από επαγγελματίες ειδικούς στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας και δικτύων, ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού.

Το πρόγραμμα των ομιλιών ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες, και σήμερα εστιάζουμε στα δύο panel συζητήσεως που θα λάβουν χώρα στη Salonica Electronix.

Το πρώτο θα διεξαχθεί από τις 11:20-12:10 και έχει τίτλο Αναπτύσσοντας τα δίκτυα FTTH – οι επόμενες κινήσεις των παρόχων. Οι συνδέσεις οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home – FTTH) αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα θέματα του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών. Με τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους να έχουν επιταχύνει την ανάπτυξη των δικτύων τους και τους Έλληνες καταναλωτές να ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, το panel αυτό της Salonica Electronix 2023 έχει ως στόχο να δώσει απαντήσεις σε ορισμένα από τα σημαντικότερα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ τόσο των καταναλωτών, όσο και των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία υλοποίησης και εγκατάστασης μίας σύνδεσης FTTH.

Στην ενότητα αυτή θα συμμετέχουν οι κύριοι Νικηφόρος Πλόσκας, Υποδιευθυντής Συντονισμού & Ελέγχου Όμιλος ΟΤΕ, Σωτήρης Γερασιμίδης, Technology & Operations Director Nova, Μάρκος Γιακουμέλος, Head of Strategy & Wholesale Business Vodafone Greece, οι οποίοι θα κληθούν να παρουσιάσουν τα πλάνα τους όσον αφορά στην ανάπτυξη των δικτύων FTTH, ενώ θα απαντήσουν σε σχετικά ερωτήματα του κοινού που θα βρεθεί στην αίθουσα, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη ενότητα. Συντονιστής του panel θα είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς.

Το δεύτερο panel θα διεξαχθεί από τις 12:40 έως τις 13:30 και έχει τίτλο Η επόμενη μέρα στη συνδρομητική τηλεόραση – εξελίξεις και προβληματισμοί. Η δημοτικότητα των on demand υπηρεσιών έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότερα νοικοκυριά αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ψυχαγωγούνται, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουν τηλεοπτικό και γενικότερα video περιεχόμενο. Οι on demand υπηρεσίες, συνδρομητικές αλλά και δωρεάν, αποτελούν πλέον ένα όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητας ενός πολύ μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων πολιτών.

Συμμετέχοντες της ενότητας αυτής θα είναι η κυρία Φαίη Τσιτσιπή, Senior Manager Market Insights & Content Production COSMOTE TV, και οι κύριοι Χάρης Αντωνόπουλος, Fixed & TV Director Nova και Ανδρέας Γεωργιάδης, Pay TV Manager Vodafone Greece. Συντονιστής θα είναι, επίσης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις τάσεις που υπάρχουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ δεν θα λείψουν οι απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με τις επόμενες κινήσεις των «παικτών» του συγκεκριμένου κλάδου, δίνοντας έμφαση και σε θέματα όπως είναι ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν στο άμεσο μέλλον πρόσβαση στο περιεχόμενο οι συνδρομητές και ποια είναι τελικά η βέλτιστη λύση για όλους τους εμπλεκόμενους.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Cosmote, Dahua, Personal Security και Schneider Electric, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Φέτος, η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το CyberTechCon 2023, το πρώτο συνέδριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, το Cyber Security και τις υπηρεσίες Cloud.

Η Salonica Electronix διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Τεύχος 242

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design