ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Μαρτίου 2022 06:48

Respond On Demand και Brown Hotels διοργανώνουν το B2B Travel & M.I.C.E. Event στην Αθήνα

Με την υποστήριξη της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων Aria Pr που θα συνδράμει στον τομέα των χορηγιών, της προβολής και στη διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων

Για ένα διήμερο (31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου) εκπρόσωποι αξιόπιστων τουριστικών γραφείων του εξωτερικού θα φιλοξενηθούν στην πρωτεύουσα στο Brown Acropol Hotel , προκειμένου να γνωρίσουν εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και να διερευνήσουν δίαυλους συνεργασίας.

Ο στόχος και το όραμα της Respond On Demand από την ίδρυσή της, είναι η ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα. Σε αυτόν τον άξονα, με όχημα τα Β2Β workshops που οργάνωνε με μεγάλη επιτυχία μέχρι το 2020 σε πρωτεύουσες χωρών της Ευρώπης, έχει χτίσει την τελευταία δεκαετία ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με σημαντική μερίδα τουριστικών γραφείων διεθνώς.

Αυτή τη στιγμή η διοργάνωση είναι στη φάση επιλογής των buyers που θα συμμετέχουν και εντός των ημερών θα αρχίσει και η επικοινωνία με τους Έλληνες προμηθευτές για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Οι θέσεις συμμετοχής θα είναι μόνο 35, προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο οργανωτικά αποτέλεσμα Β2Β συναντήσεων. Για όσους δεν προλάβουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, θα υπάρξει και πρόγραμμα χορηγιών μέσω των οποίων θα μπορεί να προβληθεί η εταιρεία και οι υπηρεσίες της με τα ανάλογα ανταποδοτικά οφέλη.

Η ομάδα της Aria Pr, ως συνεργάτης της Respond On Demand, θα συνδράμει στον τομέα των χορηγιών, της προβολής και στη διοργάνωση κάποιων παράλληλων εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Τεύχος 39

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design