4 Μαΐου 2022 06:54

Regate Effective – SFA επιλέγει η Nico Lazaridi S.A.

H Regate AE, μέλος του ομίλου SOFTONE, εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective Sales Force Automation στην εταιρεία Nico Lazaridi.
Η Nico Lazaridi αποτελεί μια από τις ευρέως αναγνωρισμένες και πρωτοπόρες οινοποιητικές εταιρίες. Διανύει την τέταρτη παραγωγική της δεκαετία και διακινεί περισσότερες από 1.500.000 φιάλες ετησίως, εξάγοντας τα προϊόντα της σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα παράγει τις οικογένειες κρασιών Perpetuus, Μαγικό Βουνό, Cavalieri Lazaridi, Château Nico Lazaridi, Χρυσός Λέων, Μαύρο Πρόβατο, Ντάμα & Ρήγας Κούπα, τον φυσικά γλυκό οίνο Μελισσουργό και τα ημιαφρώδη Solitaire.

Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αναπτυξιακής στρατηγικής και έχοντας σαν στόχο την ακόμα υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών της, η Nico Lazaridi αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων της Regate, με στόχο το Marketing & Merchadising. Το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Τεύχος 59

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design