3 Φεβρουαρίου 2023 06:46

Recognition Award 2022 για την Cosmos Business Systems

Στην ίδια εκδήλωση, η Cosmos Business Systems Gold Partner της HP, έλαβε το βραβείο «Recognition Award 2022».

Η διάκριση της εταιρείας ήρθε χάρη στην πολυετή εμπειρία της, την τεχνογνωσία και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της, το οποίο έχει καταφέρει την επιτυχή υλοποίηση πολύπλοκων έργων με εξειδικευμένες λύσεις High-Performance computing (HPC) της HP.

Ενδεικτικά, η εταιρεία έχει εγκαταστήσει το πρώτο ισχυρό υπερυπολογιστικό σύστημα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), καθώς επίσης έχει εγκαταστήσει υπερυπολογιστικά συστήματα με HPE Apollo στο Χαροκόπειο και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η βράβευση αυτή αποτελεί την αναγνώριση της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας σε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που κατέχει η Cosmos Business Systems ως HPE.

Το βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους της εταιρείας, ο κος Πάνος Δελάκος, IT Infrastructure Manager Greece & Cyprus της Cosmos Business Systems, o οποίος δήλωσε: «Ευχαριστούμετους συνεργάτες μας στην Hewlett Packard Enterprise για αυτή την βράβευση. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με τους ίδιους πετυχημένους ρυθμούς και το 2023, καθώς η HPE αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς μας συνεργάτες».

Τεύχος 220

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design