ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Σεπτεμβρίου 2022 06:51

RealWear Cloud Assistance για εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο

Η TeamViewer ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την RealWear: Το λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης της TeamViewer είναι ενσωματωμένο στο πρόσφατα ανακοινωθέν RealWear Cloud.

Το RealWear Cloud Assistance παρέχει τεχνική υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο και βελτιωμένη συνεργασία, επιτρέποντας στους συνδρομητές των IT και Business τμημάτων να ρυθμίζουν, διαμορφώνουν, αναπτύσσουν και να αναλύουν εξ αποστάσεως έναν όγκο συσκευών RealWear. Η τεχνολογία της TeamViewer επιτρέπει στους συνδρομητές να επιταχύνουν τον χρόνο παραγωγής και την αντιμετώπιση προβλημάτων στο RealWear.

Μέσω του RealWear Cloud οι πελάτες μπορούν να ρυθμίζουν και να διαχειρίζονται τον στόλο των RealWear συσκευών για την εταιρεία τους. Η προσθήκη λειτουργιών απομακρυσμένης υποστήριξης σε αυτήν την πλατφόρμα ανταποκρίνεται στις πραγματικές επιχειρηματικές ανάγκες. Ο συνδυασμός κοινής χρήσης οθόνης και ελέγχου διασύνδεσης συσκευής με παράλληλη κλήση VoIP προσφέρει την ίδια εμπειρία με τη φυσική υποστήριξη.

Τεύχος 120

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design