8 Μαρτίου 2022 08:58

Quest: Μέσα στο 2022 θα παρουσιάσει νέα δραστηριότητα

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Quest, ο Πρόεδρος του ομίλου, κος Θεόδωρος Φέσσας, τόνισε ότι «το πρώτο δίμηνο κυλάει θετικά, ενώ και το 2021, παρά τις αντιξοότητες, κύλησε θετικά». Αποφασίστηκε το stock split με αναλογία τρεις νέες μετοχές σε αντικατάσταση μίας, και ουσιαστικά με τα χρήματα από την πώληση της Cardlink αναζητά νέα δραστηριότητα. Κατά τους επόμενους μήνες, σε επόμενη γενική της συνέλευση, η Quest θα παρουσιάσει τη νέα δραστηριότητα, συμπληρωματική στις υφιστάμενες δραστηριότητές της, και τον νέο επιχειρηματικό της σχεδιασμό για το διάστημα 2022-2026.

Η τροφοδοσία προϊόντων, το μεταφορικό κόστος, ο Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος, ο πληθωρισμός που πιέζει τους καταναλωτές είναι οι βασικές ανησυχίες της Quest.

Μέσα στο 2022, αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου για το σχέδιο εξυγίανσης που έχει καταθέσει η Quest σχετικά με το ζήτημα εξαγοράς της ΓΕ Δημητρίου.

Τεύχος 23

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design