ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Οκτωβρίου 2022 06:47

Pylones Hellas και Crowdstrike βάζουν τέλος στις παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο

H Pylones Hellas ανακοινώνει μια στρατηγική συνεργασία με την CrowdStrike. Αυτή η συμμαχία θα επιτρέψει στην Pylones να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το ήδη αναβαθμισμένο cybersecurity χαρτοφυλάκιό της, αξιοποιώντας την πλατφόρμα CrowdStrike Falcon® platform. Σκοπός να φέρει στις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μια cloud-architected endpoint security λύση, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει προηγμένες δυνατότητες προστασίας από απειλές με visibility και εργαλεία για τον άμεσο εντοπισμό, διερεύνηση και μετριασμό των παραβιάσεων εξ αποστάσεως.

Η πλατφόρμα CrowdStrike Falcon® στηρίζεται πάνω σε cloud-scale AI εργαλεία που τρέχουν πάνω σε Threat Graph database και παρέχουν μια μοναδική smart-filtering τεχνολογία για γρήγορη και με δυνατότητες επέκτασης ανάπτυξη, ανώτερου επιπέδου προστασία και απόδοση, μειωμένη πολυπλοκότητα και άμεσο time-to-value.

Η τεχνολογία της Crowdstrike δεν στηρίζεται σε παραδοσιακά συστήματα που με τη σειρά τους βασίζονται σε περιοδικές ενημερώσεις (signature updates), επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο να παρέχει προηγμένη προστασία 24/7, ανεξάρτητα από το εάν οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ή όχι!

Οι πελάτες της Pylones έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν «cybersecurity maturity» μέσω ενός συνδυασμού λύσεων και υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, μεταμορφώνοντας τη στάση και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το cybersecurity μέσα σε έναν οργανισμού. Πλέον στην αγορά δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα πρόσβασης σε εργαλεία και λύσεις που θα τους παρέχουν state-of-the-art endpoint προστασία, καλύτερη απόδοση μειώνοντας παράλληλα την πολυπλοκότητα του cybersecurity τους!

Ο κος Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είναι κοινό μυστικό ότι η CrowdStrike έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον στον κλάδο μας. Από την άλλη πλευρά, ο φόβος των οργανισμών να μην αποτελέσουν στόχο ransomware επιθέσεων, τους οδηγεί στο να αναζητούν συνεχώς την καλύτερη δυνατή προστασία. Αυτός ο συνδυασμός ζήτησης και προσφοράς δημιούργησε αυτή τη νέα συμμαχία με τη CrowdStrike, η οποία θα μας επιτρέψει να ξεχωρίσουμε ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό, προσεγγίζοντας την αγορά με μια λύση Managed Detection and Response (MDR) που συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσο και την εμπειρία των δύο εταιρειών. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στον σκοπό μας, που δεν είναι άλλος από το να απλοποιούμε πάντα τις ψηφιακές προκλήσεις των πελατών μας με ασφαλείς λύσεις!»

Τεύχος 156

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design