ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Ιανουαρίου 2023 06:46

Public και ΒΟΧ ΝΟW λανσάρουν νέα υπηρεσία παραλαβής

Τα καταστήματα Public φέρνουν τη νέα υπηρεσία locker pickup 24/7 κατά την οποία μπορεί κάποιος να παραλάβει έως και 100.000 προϊόντα του Public.gr εύκολα στο κοντινότερο locker, οποιαδήποτε ώρα και μέρα της εβδομάδας.

Η κίνηση αυτή ήρθε μέσω της συνεργασίας με την BOX NOW και δύναται να προσφέρει τη δυνατότητα παραλαβής προϊόντων από τους καταναλωτές σε πάνω από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ εκείνοι θα πληρώνουν πριν ή κατά την παραλαβή μέσω κάρτας.

Η υπηρεσία «locker pickup 24/7» βρίσκεται ήδη στο Public.gr στα προϊόντα με την ένδειξη «Express 24-48 ώρες». Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας των προϊόντων που φέρουν τη συγκεκριμένη σήμανση, οι καταναλωτές επιλέγουν παραλαβή από «Κατάστημα ή Locker» και πληκτρολογώντας περιοχή ή τον ταχυδρομικό κώδικα, μπορούν να εντοπίσουν τα BOX NOW lockers που τους εξυπηρετούν περισσότερο. Με τον κωδικό που λαμβάνουν στο κινητό τους, μπορούν να προχωρήσουν στην παραλαβή τού πακέτου τους, οποιαδήποτε ώρα το επιθυμούν, καθώς η παραγγελία θα τους περιμένει για 2 ημέρες από την άφιξή της. 

Σχετικά με τη νέα υπηρεσία, ο κ. Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand & Customer Experience των Public, δήλωσε: «Στη νέα εποχή, omnichannel retail σημαίνει να προσφέρεις στον καταναλωτή αυτά ακριβώς που επιθυμεί, την ώρα που το επιθυμεί, με τον τρόπο που επιθυμεί. Στα Public πρωτοστατούμε για ακόμη μια φορά και, σε συνεργασία με τον κορυφαίο συνεργάτη στον κλάδο των smart lockers – τη BOX NOW – δημιουργούμε μια υπηρεσία που δίνει στον πελάτη τη δύναμη να παραλάβει 100.000 προϊόντα σε πάνω από 1.200 σημεία ανά την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με απόλυτη ευελιξία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά του εγγυόμαστε ότι η παραγγελία του θα έχει το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Τεύχος 214

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design