ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Οκτωβρίου 2022 06:47

Prosvasis PBS ONE: Χρυσή διάκριση για τη λογιστική σουίτα

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, ξεχώρισε στα IMPACT BITE Awards 2022, αποσπώντας χρυσή διάκριση για τη λογιστική σουίτα PBS ONE. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη πλατφόρμα λογιστικής διαχείρισης, με την οποία γίνεται πράξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός λογιστηρίων και λογιστικών γραφείων.

Ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής και πρότυπα μοντέλα λειτουργίας και διασυνδεσιμότητας, το PBS ONE της Prosvasis διακρίθηκε ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψηφιότητες για τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στα λογιστήρια και τα λογιστικά γραφεία. Συγκεκριμένα, η λογιστική σουίτα PBS ONE αποτελεί τη μοναδική εφαρμογή της αγοράς που υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες ενός λογιστηρίου ή λογιστικού γραφείου (Φορολογία Φυσικών-Νομικών προσώπων, Μαζική Ενημέρωση πελατών, Διαχείριση εντύπων, Έσοδα-Έξοδα, Γενική Λογιστική, Πάγια, Μισθοδοσία) μέσα από ένα ενιαίο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα Ιωάννα Κωτσόγιαννη, δήλωσε σχετικά: «Η χρυσή διάκριση αναδεικνύει τη συλλογική προσπάθεια όλων των μελών της ομάδας της Prosvasis για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λύσης που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε χρήστη μέσα από μια σειρά από αυτοματισμούς. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ουσιαστική συμβολή μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό λογιστηρίων και λογιστικών γραφείων και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αναζητούμε λύσεις με στόχο να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους και να συμβάλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή τους».

Τεύχος 147

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design