ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Μαΐου 2023 06:44

Platinum Partner της Lenovo η Cosmos Business Systems 

Η Cosmos Business Systems είναι πλέον Lenovo Platinum Partner, κατακτώντας την ανώτατη βαθμίδα στο πρόγραμμα συνεργατών: Lenovo 360 Infrastructure Solutions. 

Έχοντας υλοποιήσει υποδομές HPC στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Cyprus Institute και εγκαταστάσεις Lenovo Servers & Storage στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), στο ΙΤΥΕ Διόφαντος, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ, η CBS κατέχει την υψηλή τεχνογνωσία σε προϊόντα και υπηρεσίες της Lenovo. 

Όπως ανέφερε η εταιρεία, η Cosmos Business Systems, ως Lenovo Platinum Partner, επισφραγίζει την εξειδίκευσή της σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες (Servers, Storage, High-Performance computing), θέτοντας υψηλούς στόχους για περίπλοκα έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αποτελώντας τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. 

Τεύχος 279

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design