ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Νοεμβρίου 2022 06:44

Platinum Χορηγός στο 100% Hotel Show η Revival Consulting Services

Έφτασε το φετινό 100% Hotel Show! Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου είναι η πρώτη μέρα του event, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου. Το 100% Hotel Show αποτελεί κάθε χρονιά σημαντικό σταθμό συνάντησης των Επαγγελματιών Τουρισμού όλων των κλάδων. Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας.

Η Revival Consulting Services S.A. είναι φέτος ο Platinum Χορηγός του event. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη συναντήσουν στο περίπτερο A67/Β61 και Β10 και να γνωρίσουν τις νέες της υπηρεσίες, τις νέες της πολύτιμες συνεργασίες και τις λύσεις που παρέχει για κάθε έκφανση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των εταιρειών.

Την Κυριακή, η Revival Consulting Services πρόκειται να πραγματοποιήσει workshop με θέμα Νέες επενδύσεις: Ξενοδοχειακά χρηματοδοτικά προγράμματα & αναπτυξιακός νόμος, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες παρέχονται εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι για το 100% Hotel Show θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την προεγγραφή τους, πατώντας εδώ.

Τεύχος 174

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design