ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Σεπτεμβρίου 2022 06:52

Phillips και We4All συνεργάζονται για το περιβάλλον

Η We4All μαζί με τη Philips προχώρησαν σε μια ισχυρή δράση όπου για τον Οκτώβριο του 2022 με κάθε αγορά Philips One Blade Pro or Shaver θα φυτεύεται ένα δέντρο από τη We4All, όπου υπάρχει ανάγκη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτή τη συνεργασία με τη We4All, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες», εξηγεί ο Simone Marcucci, Media, PR & Influencer Marketing Manager – Personal Health Philips στην Ιταλία, το Ισραήλ και την Ελλάδα. «Εργαζόμαστε για τη βιωσιμότητα εδώ και χρόνια και αυτή η ενέργεια αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω βήμα στη στρατηγική μας, καθώς θέλουμε πραγματικά να δώσουμε στους πελάτες μας έναν επιπλέον λόγο για να επιλέξουν την επωνυμία μας».

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω βήμα για εμάς. Ολόκληρη η καμπάνια θα αντικατοπτρίζεται και στο διαφημιστικό υλικό που διαθέτουμε στα καταστήματα, με στόχο την καλύτερη καθοδήγηση των πελατών στα προϊόντα της Philips», εξηγεί ο Ιωάννης Λιοφάγος, Trade and Shopper Marketing Specialist – Personal Health Philips για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η δράση αυτή θα διαρκέσει συγκεκριμένα από 1 έως 31 Οκτωβρίου 2022 σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα.

Τεύχος 140

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design