ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Μαρτίου 2022 08:57

Pharmex Α.Ε. με νέο σύστημα διαχείρισης εκτυπώσεων από την CPI Α.Ε.

Η Φαρμακευτική Pharmex Α.Ε. επέλεξε τη CPI για την ανανέωση του εκτυπωτικού εξοπλισμού και του λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων από την Sharp.

Επιδίωξη της Pharmex ήταν να μπορεί να διαχειρίζεται μεγάλους όγκους εγγράφων με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης. Η πρόταση της CPI περιλάμβανε εκτυπωτικό εξοπλισμό Sharp και συγκεκριμένα Α3 και Α4 MFP (B/W & Color), καθώς και Α4 εκτυπωτές (B/W) σε συνδυασμό με το λογισμικό Sharp Job Accounting και την εφαρμογή διαχείρισης αναλωσίμων.

Με την υλοποίηση του έργου αυτού από την CPI, η Pharmex ελέγχει και διαχειρίζεται με ασφάλεια το σύνολο των εκτυπωτικών εργασιών, μειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά έξοδα. Επιπλέον, η CPI παρέχει άμεση αποκατάσταση βλαβών την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα με μειωμένη ανάμειξη του ΙΤ λόγω της ομοιομορφίας του εξοπλισμού και του εγγυημένου επιπέδου παροχής υπηρεσιών. Τέλος, διασφαλίζεται η έγκαιρη αποστολή αναλωσίμων χωρίς την εμπλοκή του τμήματος προμηθειών.

Τεύχος 22

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design