ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Απριλίου 2022 08:58

Performance Technologies: Timescape για την κατανομή φόρτου εργασίας στην Alpha Bank

Η Performance Technologies Α.Ε. ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη εργαλείου κατανομής φόρτου ενασχόλησης των εργαζομένων σε συγκεκριμένες υποχρεώσεις που τους έχουν ανατεθεί, σε διακριτά επιχειρησιακά λογισμικά (Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Έργων και Διαχείρισης Ψηφιακών Υπηρεσιών), για τον τομέα Πληροφορικής στην Alpha Bank. Το εν λόγω εργαλείο («Timescape») απλοποιεί και μειώνει αισθητά τον χρόνο που αφιερώνουν 600 και πλέον εργαζόμενοι και εξωτερικοί συνεργάτες στον τομέα Πληροφορικής για την καθημερινή καταχώρηση και διαχείριση των εργασιών τους. Ταυτόχρονα προσφέρει στην ηγεσία του τομέα Πληροφορικής βελτιωμένη εποπτεία σε άξονες όπως της κατανομής πόρων και της κοστολόγησης έργων και λειτουργιών.
Όπως αναφέρει και ο κ. Σιώκας, επικεφαλής της Διεύθυνσης Διαχειρίσεως Έργων, «το Timescape μάς δίνει καλύτερη εικόνα του έργου που παράγουμε σε σχέση με τους πόρους που διαθέτουμε και παρέχει ένα πιο θελκτικό περιβάλλον καταχώρησης για τους εργαζόμενους στον τομέα μας. Κρίνεται επιπλέον και ως καλό παράδειγμα για το τι μπορούμε να πετύχουμε με τους συνεργάτες μας μέσα από την υιοθέτηση ευέλικτων πρακτικών ανάπτυξης».
Το «Timescape» αναπτύχθηκε αξιοποιώντας Agile πρακτικές διαχείρισης έργων ψηφιακής τεχνολογίας.

Τεύχος 55

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design