ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Ιανουαρίου 2023 06:49

PBS ONE για πλήρη διασύνδεση των εφαρμογών του Ομίλου Softone

Η ολοκληρωμένη λογιστική πλατφόρμα Prosvasis Business Suite One, έρχεται για να παρέχει online και πλήρως αυτοματοποιημένη διασύνδεση όλων των εφαρμογών που παρέχει ο όμιλος Softone.

Συγκεκριμένα, η βραβευμένη ως η πληρέστερη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων PBS ONE της Prosvasis, παρέχει τη δυνατότητα άμεσης μεταφοράς και αξιοποίησης των δεδομένων με αξιοπιστία και ασφάλεια από οποιοδήποτε πληροφοριακό σύστημα, υπηρεσία και εμπορική εφαρμογή του Ομίλου, αποφεύγοντας την επικοινωνία με τηλέφωνα, e-mail, αλλά και τις ανταλλαγές αρχείων.

Με αυτό τον τρόπο, η Prosvasis παρέχει σε επιχειρήσεις και λογιστές, μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, ένα σημαντικό εύρος ουσιαστικών δυνατοτήτων με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας των λογιστών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, καθώς επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων που λειτουργούν με τη μηχανογράφηση του Ομίλου Softone.

Τεύχος 208

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design